Tillate et nettsted eller et program på barnets forespørsel

Barnet kan be om tillatelse til å besøke et forbudt nettsted eller bruke et forbudt program. Med denne funksjonen kan du endre Kaspersky Safe Kids-innstillingene etter behov mens du er på farten.

Slik fungerer det

Hvis barnet forsøker å åpne et forbudt nettsted eller program, vil Kaspersky Safe Kids blokkere dette og vise en melding. Barnet ditt kan klikke Be om tillatelse for å be om tillatelse til det forbudte nettstedet eller programmet. Forespørselen vises automatisk på My Kaspersky og på smarttelefoner eller nettbrettet der Kaspersky Safe Kids er installert.

Du formidler avgjørelser din til barnet ved hjelp av Tillat- eller Avslå-knappen. Avgjørelsen din vises automatisk på barnets datamaskin.

Automatiske endringer i Kaspersky Safe Kids-innstillinger

Godkjente nettsteder og programmer legges automatisk til unntakslisten og blir deretter tillatt for barnet. Hvis du vil endre avgjørelsen, kan du fjerne et nettsted eller program fra unntakslisten. Du finner mer informasjon på hjelp for My Kaspersky.